Corien coach voor christelijke vrouwen achter de laptop tijdens een 1 op 1 sessie met klant

Start tO BlOOm 

De lente hangt in de lucht! Heb jij ook zo’n zin in een nieuwe, frisse start? Misschien had je aan het begin van dit jaar wel goede voornemens en nieuwe plannen. Maar wat nu als daar nog niets van is gekomen? Wat als je geen actie onderneemt? Als die plannen alleen maar in je hoofd blijven ‘zeuren’. Je houdt er een vervelend schuldgevoel of een gevoel van falen aan over.

Het fijne is… je kunt áltijd aan iets nieuws beginnen! Een frisse start maken. En de lente is daar bij uitstek geschikt voor! Alles komt weer tot bloei. Laat je vooral niet mee sleuren door alles wat moet. Of wat anderen vinden dat jij zou moeten.

Wat wil jij? Wat kan jij? Wie ben jij? Waar droom je van?
Gaat dit de lente worden waarin je (eindelijk) stappen gaat zetten? ‘Start to Bloom’ gaat je enorm helpen om meer zelfbewust te zijn over jouw kwaliteiten. Want meestal vind jij datgene waar je heel goed in bent, niks bijzonders. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat jij jezelf zó gewoon vindt, dat je denkt dat je een grijze muis bent. En dát… is níet waar! Echt niet. Jij hebt prachtige kwaliteiten.

Als je je daar bewust van bent sta je steviger in je schoenen. Durf je beter voor jezelf op te komen en ruimte in te nemen. Niet arrogant of opgeblazen. Maar met zelfvertrouwen. Je weet veel beter wat bij je past, maar ook waar je echt niet blij van wordt. Nee zeggen wordt makkelijker. Ja zeggen ook. 😉

Misschien droom je van een andere baan of opleiding. Heel misschien wel van een eigen onderneming. Dan is een ‘Start to Bloom’ sessie een hele mooie eerste stap. Maar ook als je beter wilt begrijpen wie je bent en wilt weten wat jouw allergrootste kracht is. Als je je hier meer bewust van bent kan dat zomaar het zaadje zijn dat voor een prachtige bloei gaat zorgen. Een mooie nieuwe start!

Wat hOudt start tO BlOOm praktisch in?

Vooraf ontvang je van mij een link en code voor een persoonlijkheidstest. Ik moet deze test inkopen dus meestal ontvang je hem een of twee dagen later na aanvraag. Dit is niet een (saaie) standaard test. De uitslag is iedere keer weer verbluffend raak.

Om deze test in te vullen heb je een half uurtje nodig. Reserveer echt een half uur voor jezelf en zorg dat niemand je kan storen. Vraag geen hulp van je partner, moeder, zus, vriendin om een bepaalde vraag te beantwoorden. Jij weet het beste wat je denkt en voelt. Wees gewoon eerlijk. 😉

Daarna spreken we een moment af waarin ik alles kan bespreken. Vooraf krijg je vijf video’s gemaild. Hierin leg ik al heel veel uit, zodat we ons zoomgesprek optimaal kunnen benutten.

Corien, coach voor christelijke vrouwen met grote bos bloemen in haar hand

Je Ontdekt JOuw

• hoogst scorende persoonlijkheidstype
• grootste kracht/kwaliteit (met kleur)
• ontwikkeltalent (met kleur)
• wat energie kost
• wat energie geeft

Je Ontvangt

• Persoonlijkheidstest
• 5 uitlegvideo's vooraf
• Uitgebreid digitaal rapport
• Online gesprek 1 op 1 van een uur

belangrijk Om te weten:

Deze Start to Bloom sessie bied ik eigenlijk nooit los aan. Het is het eerste deel van normaal gesproken drie sessies.
Ook is het een deel van de langere coaching trajecten die ik aanbied. 
Maar… omdat ik de lente in mijn bol heb en jou graag tot bloei zie komen heb ik deze actie bedacht.

Deze actie geldt tot en met 28 maart. Jouw investering is nu 225 euro.
Daarna stopt deze actie en bied ik voorlopig geen losse sessies meer aan.

Tip: Werkgevers hebben vaak budget voor persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever.
Na ‘Start to Bloom’ is er de mogelijkheid om de twee vervolgsessie te doen. Dan heb je de Bloom sessies (zoals ze in de shop staan) allemaal gevolgd.
Als je werkgever voor jou wilt betalen is het heel interessant om meteen voor de Bloom sessies te kiezen. 
Voor werkgevers heb ik een document gemaakt, zodat je iets in handen hebt om over te gaan praten. Vraag er gerust naar.

Wil jij gebruik maken van deze Start to Bloom actie?
Ja, dit wil ik!
Copyright 2023 Corien Struijk -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram