kleuranalyse vOOr twee

Willen jullie ontdekken welke kleuren jullie laten stralen? Wil je leren wat warme en koele kleuren zijn?
Hoe je een persoonlijke waaier optimaal kunt gebruiken? Of ben je bezig om een capsule wardrobe samen te stellen? Dan is een kleuranalyse echt iets voor jou!

Samen met je (schoon)moeder, vriendin of (schoon)zus ontdek je van alles over kleur en krijg je een individueel kleuradvies op basis van jouw unieke oog-, huid- en haarkleur, zodat je precies weet welke kleuren jou het allermooist staan.

Dit gebeurt in de gezellige setting van mijn stijlstudio met koffie, thee en lekkers.
Kortom: jullie staan een dagdeel in het zonnetje en gaan weg met een kleuradvies waar je heel je leven plezier van hebt.

Heel soms heb ik ruimte in mijn agenda voor een analyse voor één persoon. Meestal is dat op korte termijn. Jouw investering voor een analyse is 215 euro excl. verzendkosten van de waaier. Vraag gerust naar de mogelijkheden die ik heb qua data.

Wat leer je tijdens de kleuranalyse?

Ten eerste leer je welke kleuren jullie het allermooiste staan en bijvoorbeeld jouw ogen extra laten spreken. Daarnaast leer ik jullie wat koele en warme kleuren zijn, zodat je precies weet hoe je jouw persoonlijke waaier moet gebruiken.

Door kleuren af te stemmen op jouw unieke oog-, huid- en haarkleur ontstaat er een harmonieus beeld. Deze kleuren versterken jouw persoonlijke uitstraling. Hierdoor zie je er stralender uit en dit zorgt natuurlijk voor zelfvertrouwen. Daarnaast scheelt het je tijd tijdens het winkelen en doe je nooit meer een miskoop. Dit is fijn voor je portemonnee en ook nog eens heel duurzaam! Zeker als je bezig bent met het maken van een capsule wardrobe die helemaal bij jou past is een kleuranalyse met persoonlijke waaier een must.

De meerwaarde van een analyse met z'n tweeën is dat je met elkaar mee kunt kijken. Hierdoor vergroot je jouw kleurenkennis. Dit maakt het super leerzaam en ook heel erg gezellig. Daarnaast krijg je als je samen komt een cadeau. *
Aan het eind van de morgen/middag weten jullie welke kleuren mooi staan en is de persoonlijke waaier voor je besteld. Deze is echt helemaal uniek en speciaal voor jou gemaakt! Je kunt deze binnen twee werkweken ophalen of hij wordt opgestuurd. Daarna heb je nooit meer een miskoop, want alle kleuren van de waaier staan je prachtig.

Vooraf ontvangen jullie van mij vier video's waarin ik al uitleg geef over de analyse en de persoonlijke waaier. Dit is heel fijn om later nog eens terug te kijken als je even niet meer precies weet hoe ik het ook alweer verteld heb.

De investering voor een analyse met een persoonlijke waaier is 199 euro p.p. Als de waaier opgestuurd moet worden is het 205 euro p.p. (voor particulieren incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW)

* Cadeau: Alleen als je samen voor een kleuranalyse komt krijg je een sessie 'kleur bekennen' cadeau.
Copyright 2023 Corien Struijk -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram