Kleurenanalyse in Sliedrecht met een persoonlijke waaier


waarOm een kleurenanalyse dOen?

Je staat voor de spiegel en je wordt niet blij van wat je ziet. Het lijkt wel alsof je pas ziek bent geweest. Zorgt de kleur van je blouse daar nou voor? Twijfelend zoek je verder in je kast. Welke kleur staat je wel goed? Dit gedoe maakt je onzeker. En dit is niet de eerste keer dat je zo voor je kast staat te tobben. 

Wil jij ontdekken welke kleuren jou wel laten stralen? Wil je geen getwijfel meer voor je kast en alleen nog maar kledingstukken waarvan je weet dat die ervoor zorgen dat jij er goed uit ziet en jou dus blij maken? Dan is een kleuranalyse (voor twee) dé oplossing voor jou! 
Ook als je graag een capsule wardrobe wilt samen stellen kun je eigenlijk niet zonder jouw persoonlijke kleurenpalet. Winkelen wordt een stuk simpeler. Je hebt geen miskopen meer en de kans is groot dat je veel vaker een complimentje zult krijgen.

Ontdek welke kleuren bij je passen

Samen met je vriendin, dochter, (schoon)moeder of (schoon)zus ontdek je alles over kleur en krijg je een individueel kleuradvies op basis van jouw unieke oog-, huid- en haarkleur, zodat je precies weet welke kleuren jou het allermooist staan. Je leert het verschil tussen koele en warme kleuren. Je krijgt inzicht hoe je jouw persoonlijke waaier moet gebruiken.

Dit gebeurt in de gezellige setting van mijn stijlstudio met koffie, thee en lekkers.
Kortom: jullie staan een dagdeel in het zonnetje en gaan weg met een kleuradvies waar je heel je leven plezier van hebt.

Heel soms heb ik ruimte in mijn agenda voor een kleuranalyse voor één persoon. Meestal is dat op korte termijn. Jouw investering voor een analyse is 215 euro excl. verzendkosten van de waaier. Vraag gerust naar de mogelijkheden die ik heb qua data.
Wij willen weten welke kleuren bij ons passen!

kleuren die passen bij jOuw huid, Ogen en haar

Ten eerste leer je welke kleuren jullie het allermooiste staan en bijvoorbeeld jouw ogen extra laten spreken. Daarnaast leer ik jullie wat koele en warme kleuren zijn, zodat je precies weet hoe je jouw persoonlijke waaier moet gebruiken.

Door kleuren af te stemmen op jouw unieke oog-, huid- en haarkleur ontstaat er een harmonieus beeld. Je krijgt antwoord op deze vragen: Welke kleuren passen bij mijn huid of bij mijn haarkleur? Welke kleuren staan mooi bij mijn ogen? Deze kleuren zijn belangrijk en versterken jouw persoonlijke uitstraling. Hierdoor zie je er stralender uit en dit zorgt natuurlijk voor zelfvertrouwen. Daarnaast scheelt het je tijd tijdens het winkelen en doe je nooit meer een miskoop. Dit is fijn voor je portemonnee en ook nog eens heel duurzaam! Zeker als je bezig bent met het maken van een capsule wardrobe die helemaal bij jou past is een kleuranalyse met persoonlijke waaier een must.

De meerwaarde van een kleuradvies met z'n tweeën is dat je met elkaar mee kunt kijken. Hierdoor vergroot je jouw kleurenkennis. Dit maakt het super leerzaam en ook heel erg gezellig. Daarnaast krijg je als je samen komt een cadeau*.

Reviews

 • Even een berichtje. Het is alweer een jaar geleden dat ik met mijn collega de kleurenanalyse heb gedaan bij jou. En wat ben ik er toch blij mee dat ik dat gedaan heb! De waaier maakt het shoppen veel makkelijker én leuker. Nooit meer de verkeerde keus maken en geen gedoe meer voor mijn kast. Heerlijk! Net ook weer even je video's terug gekeken. Ook goed om dat na wat langere tijd weer even te doen. Gewoon leuk om je even te laten weten. 

  Johanna
 • Ik had al eens eerder een kleurenanalyse laten doen, maar eigenlijk bleef ik twijfelen of de uitslag daarvan nu wel echt klopte. Inmiddels was ook mijn haarkleur veranderd. Ik volg Corien al sinds ze nog 'de Stijljuf' heette en ik vind haar een leuk en inspirerend mens. Dus een afspraak was snel gemaakt. Wat een gezellige, maar ook super leerzame middag heb ik samen met mijn vriendin gehad! Binnen twee weken ontving ik mijn persoonlijke kleurenwaaier. Super blij ben ik ermee. Prachtige kleuren. Zoveel frisser en passender bij mij. Ik ben er heel blij mee. Corien en haar kleuranalyse is een aanrader!

  Dorine
 •  Ik wilde mijn zus een mooi cadeau geven, maar mezelf ook. Dus boekte ik een kleurenanalyse voor twee personen bij Corien. We werden welkom geheten in haar sfeervolle studio en in de watten gelegd met koffie en lekkers. Vooraf hadden we al leerzame video's ontvangen. Zo waren we goed voorbereid en was de pret eigenlijk al begonnen. Wat een super leuke, gezellige en leerzame middag hebben we gehad. De manier van analyseren is erg interessant en daarna zie je dan zelf wat al die verschillende kleuren voor effect hebben. Ik winkel eigenlijk altijd samen met mijn zus, dus nu kunnen we elkaar weer herinneren aan wat we allemaal bij Corien geleerd hebben. De waaier is super! Zo leuk ook dat er een paar speciale kleuren inzitten die dan versterkend zijn voor je oog- of haarkleur. Kortom... we zijn er heel blij mee!

  Els
 • Al heel lang stond een kleurenanalyse op mijn verlanglijstje, maar het kwam er niet van. Ik vond het best prijzig. Maar achteraf heb ik spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. De kleuranalyse bij Corien heeft me heel erg geholpen om duidelijk te krijgen welke kleuren niet mooi zijn en vooral ook welke kleuren echt heel mooi staan. Zelf zag ik dat eerst niet zo goed. Als ik nu ga winkelen zit de waaier altijd in mijn tas. Door een verhuizing ben ik hem kwijt geraakt. Maar gelukkig kon Corien een nieuwe voor me bestellen, want ik kan hem niet meer missen. Ook ben ik heel blij met het oog make-up advies dat ik extra had geboekt. Voor mij nooit meer zwarte mascara. De donkerblauwe van Corien staat veel zachter bij mij als zomertype. 

  Dineke

VEELGESTELDE VRAGEN

Mag ik ook in mijn eentje komen voor een kleuranalyse? 
Ja, dat kan. Meestal lukt dat alleen op korte termijn. In mijn shop kun je deze boeken.

Ga jij uit van de vier seizoenstypes?
Ik ga uit van jouw unieke oog- huid- en haarkleur. Van deze combinatie is er maar een. Jij bent uniek. Daarom wordt er voor jou een unieke, persoonlijke waaier gemaakt. Dat kan betekenen dat er twee seizoenstypes meegenomen worden in je waaier.

Ik heb ooit al een keer een analyse gedaan. Maar nu ik mijn haar grijs laat worden lijken die kleuren minder mooi te staan. Klopt dit?
Ja dat kan zeker zo zijn. Je haar wordt dan bijvoorbeeld koeler en vaak ook lichter. Dit zorgt ervoor dat sommige kleuren ineens niet meer mooi staan. Boek een kleuranalyse zou ik zeggen!

Ik ben zo bang dat ik niet blij word van de kleuren die mij mooi zouden staan.
Dat begrijp ik helemaal, maar als het enigzins kan probeer ik rekening te houden met jouw persoonlijkheid. Dat is het mooie van een persoonlijk waaier.


Ik wil heel graag een afspraak voor een kleurenanalyse maken!
Copyright 2023 Corien Struijk -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram