11 juni 2024
Wat zijn (mijn) talenten?

Wat zijn talenten, wat zijn vaardigheden, hoe ontdek je jouw talenten? Deze vragen ga ik beantwoorden in dit blog. Vaak leggen we bij getalenteerd zijn de lat heel hoog. Dat is helemaal niet nodig. Iedereen heeft talent.

Read More
17 februari 2024
Waarom vaker complimenten uitdelen op je werk (en daarbuiten)?

Waardering op de werkvloer is heel belangrijk. Het vergroot het werkgeluk en het zelfvertrouwen van jezelf en van je collega’s. Het logische gevolg is dat de samenwerking binnen een team veel prettiger verloopt.

Read More
10 november 2023
Wat vertelt de kleur blauw over jou?

Als blauw een lievelingskleur van je is vertelt dat veel over jouw persoonlijkheid. Het is slim om deze kleur dan in je huisstijl te gebruiken. Maar ook om die kleur te dragen als je jouw kwaliteiten wilt laten zien.

Read More
22 september 2023
Wat maakt mij gelukkig?

Wat is ‘gelukkig zijn’ eigenlijk? Wanneer ben je dat? Is iedereen dat op dezelfde manier? En kun je geluk meten?

Read More
21 september 2023
Past de kleur bruin bij mij?

Bruin is weer hip deze winter. Vooral diep chocoladebruin.Maar… Pas op! Bruin kan gevaarlijk zijn...

Read More
17 april 2023
Hersenspinsels...

Laat je leven niet bepalen door jouw gedachten en de stemmetjes in je hoofd. Gedachten en stemmen die dit bijvoorbeeld tegen je zeggen: - Dat kan jij toch helemaal niet? - Hoe kun jij nou gaan coachen, je bent zelf burn out geraakt? - Er zijn al zoveel mensen die hetzelfde doen als jij wilt […]

Read More
Copyright 2023 Corien Struijk -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram