Ontdek je talenten en de baan die bij jOu past!

1 op 1 coaching voor positieve en gemotiveerde vrouwen die willen floreren op hun werk

Je wilt stOppen met je baan Omdat het werk echt niet bij je past.

Je voelt aan alles dat je niet meer op je plek zit in je werk. Je springt ’s morgens nou niet bepaald met heel veel enthousiasme je bed uit om naar je werk te gaan. Het liefst zou je gisteren stoppen met je huidige baan. Of gewoon lekker in je bed blijven liggen, maar dat kan natuurlijk niet. Dit werk past niet bij je. Misschien heeft het dat wel nooit gedaan, maar ondertussen sus je jezelf door te zeggen: ‘Het is overal weleens wat toch? Ik moet gewoon niet zeuren, want heel soms is het toch weer even leuk. En als ik vakantie heb gehad dan voelt het vast anders’.


Je stelt uit Omdat je niet weet wat je wilt en welke baan bij je past.

Je kunt natuurlijk smoesjes blijven verzinnen. Maar als je heel eerlijk bent weet je dat je dit niet lang meer vol gaat houden. Je bent er klaar mee. Van geen voldoening of geen verbinding ervaren in je werk word je heel erg moe. Of sacherijnig of verdrietig of alles tegelijk. En je gaat ook nog eens aan jezelf twijfelen.
Misschien heb je ooit voor deze baan gekozen omdat dit nu eenmaal van je verwacht werd of omdat het toen het beste bij je leven paste. Dat kan iedereen overkomen. Ik heb zelf ooit ook zo’n keuze gemaakt. Maar je werk blijven doen, omdat anderen het van je verwachten is niet goed voor jou.


Ik wil heel graag werk dat echt bij mij past!

HOe ik zelf OOit OOk het verkeerde berOep kOOs

Zelf stapte ik dus ook met beide benen in die valkuil. Omdat mijn man een spierziekte kreeg ging ik op zoek naar een opleiding en werk dat het beste bij mijn jonge gezin paste. Het werd een baan in het basisonderwijs. Ik zou liegen als ik daar geen kwaliteiten voor had. Maar bij ‘juf zijn’ komt meer kijken dan leuke lessen bedenken en voor sfeer zorgen in de klas. Veel vergaderen, plannen schrijven, werkgroepen… Ik heb het best een tijd volgehouden, omdat ik het een betekenisvolle baan vond. Uiteindelijk ben ik toch vrij rigoureus gestopt. Wat een lucht gaf dat. Ik voelde me tien kilo lichter. Eén ding wist ik ook… ik wil nooit meer in loondienst.

Na een korte omzwerving kwam ik in aanraking met de methodiek waar ik nu zelf mee mag werken en ik ontdekte mijn talenten en kwaliteiten. Wat ik nodig heb om te floreren. Had ik dit toch allemaal eerder geweten! Dat had me heel wat frustratie en onbegrip gescheeld. Maar goed, zonder dat had ik niet gestaan waar ik nu sta.

Ik ben alle opleidingen gaan doen en werd (o.a.) talentcoach. Nu help ik alweer heel wat jaren vrouwen zoals jij. Vrouwen die staan te popelen om met hun gekregen talenten aan de slag te gaan. Om werk te gaan doen waarin ze helemaal tot hun recht komen.

Ontdek jOuw talenten en ga dOen wat bij je past!

Werken met plezier en enthousiasme? Dat kan voor jou ook! Daar hoef je niet eens zo heel ver voor op zoek, want alles zit in je. Jij hebt zoveel prachtigs te brengen. Diep vanbinnen voel je dat ook wel. Het komt er alleen niet uit. En de reden daarvoor kan heel verschillend zijn, maar dat is ook het minst belangrijk. Het gaat er nu om dat je glashelder krijgt wat jouw talenten en kwaliteiten zijn. Wat jij de wereld allemaal te brengen hebt. Dat je gaat doen wat helemaal bij jou en je gekregen talenten past.
Ja, ik zet nu de stap om te ontdekken welke baan bij mij past!

Vind de baan die bij je past dOOr talentgerichte cOaching


Jezelf goed kennen is dus super belangrijk om in je leven en loopbaan de juiste keuzes te maken. Jouw combinatie van talenten en kwaliteiten zijn uniek en vertellen niet alleen waar je goed in bent, maar kunnen er ook voor zorgen dat jij weer blij en energiek door het leven gaat. Je ervaart weer voldoening en krijgt juist energie van je werk en alles wat je verder doet. Kortom je komt weer helemaal tot bloei! Als christen geloof ik namelijk dat je die talenten en kwaliteiten niet voor niets hebt gekregen. Je mag daar van uitdelen. Dat maakt jou én anderen gelukkig.

Het talentgerichte BLOOM traject


Jij hebt dus een veelkleurig palet aan kwaliteiten en talenten tot je beschikking. Dat maakt dat jij iemand bent met heel veel mogelijkheden. Vergelijk het met een bloem in de knop. Daar zit zoveel potentie in. Om die te ontdekken start je met het invullen van een test. De uitslag hiervan is de basis voor het traject. Daarnaast speelt de positieve psychologie een grote rol. De focus ligt op waar jij goed in bent. Niet op wat je niet (goed) kunt. Dat laten we lekker links liggen.

Tijdens het BLOOM traject ontdek je wat jouw verlangen is. Wat jou energie geeft (en kost). Daarnaast wordt glashelder wat jouw unieke set aan kwaliteiten en talenten zijn. En hoe je die zelfs sterker kunt maken. Als je weet wie je bent en wat je te brengen hebt voel je je zelfbewuster. Je begrijpt jezelf beter en daarom durf je ook voor jezelf en jouw keuzes te gaan staan. Zonder je egoïstisch te voelen. Je ervaart veerkracht en durf. Je gaat solliciteren naar de baan van je dromen of je begint echt voor jezelf!

Zullen we gewoon gaan starten? Ik help je om vol zelfvertrouwen te gaan doen wat bij jou en jouw talenten en kwaliteiten past. Ik voel precies aan waar je nu staat. Ik voel sowieso een hoop aan. Gevalletje HSP. Dat komt juist heel goed van pas bij het coachen. Begrijp me trouwens goed. Coachen betekent niet dat ik alles voor je ga doen. Jij doet het vooral zelf. Maar niet alleen. Want weet je… ik loop naast je. We doen het samen!

Ja, ik wil weten wie ik ben en gaan doen wat bij me past!

HOe ziet het traject er praktisch uit?


Je volgt onderstaande ‘stappen’ 1 op 1 met mij via online gesprekken. Je zit nooit in een groep. Je hebt dus mijn onverdeelde aandacht.
Tussen de gesprekken door krijg je feedback en/of verdiepingsvragen op je ingevulde werkboeken. Soms geef ik een boekentip of andere belangrijke informatie.

Dit verlang ik

• Jouw verlangen
• Jouw leven
• Vooraf een moodboard
• Vooraf krijg je een werkboek
• Vooraf krijg je 2 video’s met uitleg
• Eerste deel van jouw rapport

Uitleg


Tijdens het eerste deel van het traject ga je aan de slag met wat jij nu echt wilt. Waar droom je van? Wat is jouw verlangen? In twee gesprekken zetten we eerst de basis neer. Het eerste gesprek duurt een uur en staat in het teken van jouw verlangen. Het tweede gesprek duurt een half uur. Daarin bespreken we verdiepingsvragen.

Uitleg


In het tweede deel zoomen we in op jouw grootste kracht. Daarnaast ontdek je jouw hoogst scorende persoonlijkheidstype. Ten slotte komt jouw ontwikkeltalent aan bod. Het eerste gesprek duurt een uur en het tweede gesprek duurt een half uur.

dit ben ik

• Jouw persoonlijkheid
• Jouw grootste kwaliteit
• Jouw ontwikkeltalent
• Jouw waarden
• Vooraf krijg je een werkboek
• Vooraf krijg je 6 video’s met uitleg
• Tweede deel van jouw rapport

Dit kan ik

• Jouw Blauwdruk (nog drie kwaliteiten)
• Jouw energie
• Jouw top 10 kwaliteiten
• Vooraf krijg je een werkboek
• Vooraf krijg je 2 video’s met uitleg
• Derde en vierde deel van jouw rapport

Uitleg


Het derde deel staat in het teken van al jouw andere kwaliteiten. In het eerste gesprek van een uur komen de eerstvolgende drie kwaliteiten aan bod. Daarna volgt er weer een gesprek van een half uur met verdiepingsvragen. We sluiten het traject af met een gesprek van een uur. In dit uur leer je jouw laatste zes kwaliteiten kennen en ronden we af met de laatste vragen.

De investering voor dit traject:
777 euro ex btw

Betalen in 3 termijnen is mogelijk

Ik wil heel graag aan de slag om mijn kwaliteiten te ontdekken!

na dit traject

Heb je glashelder wat jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren zijn

Weet je precies wat jou energie geeft en energie kost

Heb jij scherp wat je wat graag wilt

Luister je veel meer naar je gevoel en handel je daar naar

Voel je je zelfverzekerd en kom je voor jezelf op

Heb je helder welk werk echt bij jou past, geen gepieker of getwijfel meer

Ga jij stappen zetten richting jouw droombaanDit zorgt ervoor dat je weer rust ervaart in je leven. Dat je gelukkig bent met wie je bent en wat je te bieden hebt. Je hebt weer plezier in je leven. Je hebt de opleiding of baan gevonden die helemaal bij je past. Of de beslissing daadwerkelijk genomen om voor jezelf te beginnen. Dat zorgt voor ontspanning. Mensen merken het aan je. Je begrijpt jezelf (en anderen) beter. Je gaat staan voor je waarde. Kortom: Het leven voelt gewoon lichter, leuker en zinvoller na dit traject.
Ik wil nu weten wat mijn talenten en kwaliteiten zijn en ontdekken wat bij me past!
Als je enthousiast wordt en een: ‘JA, dit wil ik graag!’ voelt of als je weet: ‘JA, dit is precies wat ik nodig heb!’ Neem dan contact met me op. Met alle liefde bel ik je dan op om alles uitgebreider te bespreken.

TIP: Dit traject wordt regelmatig door werkgevers betaald, omdat het alles met (jouw) persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Heel veel werkgevers hebben hier budget voor of krijgen subsidie van de overheid. Het is dus echt de moeite waard om te vragen of je werkgever (een gedeelte) wilt betalen.

Reviews

  • Vorig jaar ben ik begonnen met de opleiding Social Work en aan de slag gegaan als ambulant begeleider. De inzichten die ik door het traject (en door jou) kreeg, maakten dat ik het vertrouwen had om op mijn werk te vragen of dit mogelijk was. Inmiddels heb ik de opdrachten uit het traject gebruikt voor de opdrachten van mijn opleiding die gaan over wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. Zo waardevol! En in een presentatie die ik pas moest houden, heb ik gebruik gemaakt van mijn kwaliteiten (en kleuren met de betekenis die eraan gegeven wordt). Ze vonden het heel sprankelend en ik kreeg daarom een prachtige beoordeling. Het traject werkt dus nog steeds door, dus heel erg blij dat ik het gevolgd heb. Heel erg bedankt!


    Rieneke
  • Ik heb nog maar twee gesprekken achter de rug en ik heb nu al ideeën over welke richting ik uit zou willen. Ik heb veel meer gevoel bij wat ik leuk vind en wat passend kan zijn. Dat is meer dan ik in dit stadium had verwacht. Corien vraagt goed door en daardoor word je echt aan het denken gezet. Ik kijk ontzettend uit naar de komende gesprekken, waarin mijn kwaliteiten en talenten aan bod gaan komen. 


    Stéphanie
  • Ik denk nog heel vaak terug aan de gesprekken met Corien. Het heeft me enorm geholpen om meer zelfbewust te zijn van mijn kwaliteiten. Ook nu heeft het me weer geholpen. Drie weken geleden heb ik een sollicitatiebrief geschreven. Afgelopen week mocht ik op gesprek komen en gisteren heb ik te horen gekregen dat ik de baan heb gekregen. Eindelijk een job waar ik ontzettend veel zin in heb en die echt bij mij past! Ook tijdens het gesprek had ik heel veel aan alle inzichten die ik gekregen heb bij jou. Vantevoren vond ik het heel spannend. Maar omdat ik het rapport weer doorgelezen heb en daardoor alle fijne gesprekken weer naar boven kwamen durfde ik de stap te zetten. Super bedankt! 

    Rosanne

VEELGESTELDE VRAGEN

Kost het traject me heel veel tijd?
Nee, dat valt heel erg mee. Je krijgt telkens een paar video's om te kijken, maar dat is alleen maar leuk en interessant. Je start met een opdracht die je in een uur kunt doen.  Verder moet je de vragen in het werkboek beantwoorden. Daar kun je net zo lang of kort over doen als je zelf wilt. Het is wel slim om goed over de vragen na te denken natuurlijk.

Is het traject een soort online training of academie?
Nee, absoluut niet. De gesprekken zijn wel online. Maar helemaal één op één met mij. Mocht je heel graag een keer live spreken is het misschien een goed idee om ook een kleuranalyse te boeken. Dan combineren we dat met je eerste gesprek.

Wordt het traject vaak door werkgevers vergoed?
Ja, bij zeker 50% van mijn klanten wordt het traject door de werkgever vergoed. Neem even contact met me op als je het aan je werkgever wilt vragen. Dan heb ik een document voor je, zodat je woorden kunt geven aan je vraag.

Is dit traject alleen geschikt als je op zoek bent naar werk dat bij je past?
Nee, zeker niet! Het is niet perse een loopbaantraject. Het geeft heel veel inzicht in wie jij bent, hoe je in elkaar zit. Je gaat jezelf beter begrijpen. Het is dus ook heel geschikt om breder te kijken naar wat bij je past.

Zijn de gesprekken altijd overdag?
Ja, gewoon tijdens werktijden. Sommige klanten krijgen zelfs een uurtje vrij voor de gesprekken als de werkgever het vergoed.

Mag je het traject ook in termijnen betalen?
Ja, dat is mogelijk. Het mag in twee of drie termijnen betaald worden.

Is dit traject ook geschikt als je twijfelt tussen een andere baan of voor jezelf beginnen?
Ja, dan is het ook geschikt. Eventueel kun je dan de doorstart maken naar het Blooming Business traject als blijkt dat je echt je eigen bedrijf wilt starten.
Ik wil heel graag starten met het BLOOM traject!
Copyright 2023 Corien Struijk -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram