Corien Struijk, christelijke coach voor vrouwen die hun kwaliteiten willen ontdekken en wat daar bij past

Wie is COrien Struijk?


Ik help vrouwen en teams bij het ontdekken van hun talenten, kwaliteiten (jouw unieke, persoonlijke kracht), zodat je kunt gaan groeien en bloeien!
Of je nu droomt van een eigen bedrijf, op zoek bent naar de baan/opleiding die bij je past of als team wilt weten welke talenten jullie allemaal in huis hebben…
Ik help je heel erg graag!

De zOektOcht naar mijn kwaliteiten

Bij mij was het best een hele ontdekkingstocht, maar inmiddels weet ik wat ik te brengen heb en wat mij echt blij maakt om te doen. Van receptioniste bij een accountantskantoor naar leerkracht basisonderwijs om daarna ondernemer (en coach) te worden. Ook als ondernemer zat ik niet meteen helemaal op mijn plek. Het ging van kleur- en stijladvies geven (de Stijljuf) naar coachen en trainen.
Wat ben ik blij met de reis die ik gemaakt heb. En er zit overigens ook echt een overeenkomst in alles wat ik gedaan heb. Ik hou enorm van het contact met mensen, ik wil graag helpen, mensen verder brengen, tot bloei laten komen. Of ze nu klein zijn of groot.
Daarnaast hou ik van verandering (had je vast niet geraden 😉) en ben ik creatief. En dan bedoel ik niet dat ik goed ben in haken of breien. Maar het creatieve (mee)denken. Ik zie altijd potentie en mogelijkheden in mensen. Van ‘niets iets maken’ is een motto van mij. Mensen die zichzelf niet zo heel bijzonder vinden, daar zie ik juist veel moois en een boel mogelijkheden in.

Sinds ik helder heb waar mijn kracht ligt...


doe ik niets liever dan vrouwen inspireren, motiveren en positiveren (geen woord, maar je snapt vast wat ik bedoel). Ik geef je graag een zet in de goede richting. En natuurlijk niet heel specifiek gericht op één doelgroep, want ik hou van verandering, weet je nog? Zo kan ik lekker switchen van ondernemerscoach naar talentcoach naar teamtrainer. De stevige basis voor al deze rollen is de kleurrijke methodiek die ik inzet. Ik ben gecertificeerd wandelcoach en persoonlijke krachtcoach.
Wil jij ook ontdekken wat jij te brengen hebt en tot bloei komen? Ben je er klaar mee om te denken dat je niks bijzonders bent en daarom blijft hangen in een baan of team rol waar je niet blij van wordt… Ik ga graag met je op avontuur. Op zoek naar het mooie mens dat jij bent. En naar wat daar nu specifiek bij past. Dat kan een eigen bedrijf zijn, een andere baan, een mooie opleiding, een andere plek in het team…
Ik wil heel graag mijn kwaliteiten ontdekken!

Ik kOm tOt BlOei als ik:jou mag helpen om helder te krijgen wat jouw kwaliteiten zijn en wat bij jou past

creatief mee mag denken met plannen maken voor jouw bedrijf

van een groep collega’s een betrokken team mag maken

De methOde waar ik 
mee werk nOemt mij een: 

 Ondernemende Innovator
 Originele Ontwerper
 Vlotte Communicator
 Zonnige Adviseur
Verder nog wat weetjes: Ik hou van zelfgebakken appeltaart, maar vind ik het bakken ervan een stuk minder leuk. Ben ik dol op honden, maar heb op dit moment geen hond. Hou ik heel erg van Zeeland, bloemen, wandelen en fietsen. Krijg ik nooit genoeg van boeken over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. En… hou ik het graag een beetje luchtig door humor en taalgrapjes in te zetten.

Klanten vinden mij empathisch, creatief, integer, eerlijk en positief.

Mijn gezin is heel belangrijk voor mij. Zonder hen zou ik niet zijn wie ik ben. En last but not least… Ik ben christen en geloof dat het een opdracht is dat we goed zijn voor andere mensen en dat we bijdragen aan een betere wereld. Niet ons dikke ik staat voorop, maar de A/ander.
By the way: jij hoeft geen christen te zijn om bij mij aan te kloppen. Maar ik deel het zodat je weet waar je aan toe bent, want mijn christelijke achtergrond is belangrijk en steekt toch hier en daar de kop op. Zonder dat ik je iets op wil leggen trouwens.

En eigenlijk gaat het natuurlijk helemaal niet over mij. Het gaat over jou of jullie! Vertel… waar kan ik bij helpen?

Reviews

 • De vrolijkheid die Corien uitstraalt is aanstekelijk. Op een liefdevolle manier weet ze je aan het denken te zetten met scherpe vragen of rechtstreekse feedback. Vanuit de test kon ze snel duiden waarom ik zo graag werk en wat mijn ontwikkelpunten zijn in professioneel handelen. Ik vond het prettig dat ze concreet meedacht hoe ik die aan kon pakken op een manier die bij ons gezin past en vol te houden is op langere termijn.
  Hoe ik de coaching van Corien heb ervaren? Lekker normaal, betrokken, praktisch, positief, kleurrijk, hoopvol en kundig.

  Erika
 • De teamtrainingen van Corien heb ik als erg leerzaam en nuttig ervaren, zowel voor mij persoonlijk als voor mijn team. De rapporten die ik achteraf heb ontvangen zorgt ervoor dat ik alles wat ik tijdens de trainingen heb geleerd en ervaren nog eens rustig na kan lezen. Met de inhoud ervan heb ik hele mooie handvatten en inzichten gekregen. Daarnaast vind ik Corien een erg integere teamtrainer die de trainingen op een bijzonder fijne manier brengt. 
  Egbert
 • Samen met mijn collega heb ik een kleurenanalyse bij Corien gedaan. We werden hartelijk ontvangen. Vooraf hadden we al interessante video's gekregen. Het leuke is dat je daardoor Corien al een beetje kent. Het werd een super leerzame en gezellige middag. Corien heeft veel kennis in huis en de manier van analyseren maakt dat de kleuranalyse heel professioneel gedaan wordt. Binnen twee werkweken hebben we de persoonlijke kleurwaaier ontvangen. Wat een feest! Mijn man maakte de grap: 'hoe heb je zonder kunnen leven?' Maar echt, ik zou  niet meer zonder kunnen. 

  Irene
Contact
Copyright 2023 Corien Struijk -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram