Christelijke coach Corien Struijk achter laptop

COrien Struijk

Leerkracht basisonderwijs, Kleurexpert, Ondernemer, Gecertificeerd persoonlijke kracht- en wandelcoach. Ondernemers- en talentcoach. Christen. Altijd hart en ogen open voor een harmonieus plaatje. In de natuur, een oude stad of bij personen. Houdt namelijk van authentieke mensen.

Maar ook: moeder, echtgenote, oma, zus, vriendin. Dochter en schoondochter uit Sliedrechtse families waar nuchterheid én avontuur door de aderen stroomt. Geboren en getogen in dat ‘baggerdorp’ waar vaders vaak maanden van huis waren en de moeders de mouwen opstroopten en in hun eentje hun gezin runden.

Houdt van zelfgebakken appeltaart, maar vindt het bakken ervan een stuk minder leuk. Is dol op honden, maar heeft op dit moment geen hond. Spreekt graag voor een groep, maar heeft vooraf gierende parkeerstress. Houdt van Zeeland, wandelen en fietsen. Krijgt nooit genoeg van boeken over persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie.

Wil met al die kennis graag heel veel vrouwen helpen om zelfbewust tot groei en bloei te komen. Zowel in hun leven als in hun bedrijf.

KOP 2


Tekst
Oranje mok met koffie en lekkers in de stijlstudio van de Stijljuf
Kleuranalyse met persoonlijke waaier in Sliedrecht Zuid Holland

KOP

Aan het eind van de morgen/middag weten jullie welke kleuren mooi staan en is de persoonlijke waaier voor je besteld. Deze is echt helemaal uniek en speciaal voor jou gemaakt! Je kunt deze binnen twee werkweken ophalen of hij wordt opgestuurd. Daarna heb je nooit meer een miskoop, want alle kleuren van de waaier staan je prachtig.

Vooraf ontvangen jullie van mij vier video's waarin ik al uitleg geef over de analyse en de persoonlijke waaier. Dit is heel fijn om later nog eens terug te kijken als je even niet meer precies weet hoe ik het ook alweer verteld heb.

De investering voor een analyse met een persoonlijke waaier is 199 euro p.p. Als de waaier opgestuurd moet worden is het 205 euro p.p. (voor particulieren incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW)

* Cadeau: Alleen als je samen voor een kleuranalyse komt krijg je een sessie 'kleur bekennen' cadeau.
Knop
Christelijke coach Corien Struijk achter laptop

Mijn verhaal

Als klein meisje was ik gevoelig en voelde me vaak een stuntel. Het duurde even voordat ik kon fietsen; rolschaatsen vond ik doodeng en van zwemles kreeg ik verschrikkelijke buikpijn. Al jong had ik het gevoel dat ik nergens echt goed in was. Tijdens het leren van de letters in de eerste klas (ja, ik ben nog van die eeuw) verstopte ik me een beetje achter het jongetje voor me, zodat ik geen beurt zou krijgen. Ik was onzeker en een beetje verlegen. Eigenlijk paste ik niet zo in dat nuchtere, stoere baggermilieu waarin ik opgroeide.

Vanbinnen heb ik mij lang onzeker gevoeld over wie ik nu was. Hoewel niemand dat aan de buitenkant aan mij merkte. Want fietsen en zwemmen kon ik later als de beste. Ik stond op het podium bij een musical en las een zelf geschreven gedicht voor bij mijn afscheid van de middelbare school. Iedereen vond dat heel stoer. Maar dat had ik niet door.

Als moeder heb ik mij trouwens nooit onzeker gevoeld. Ik ben een aantal jaren 100% thuismoeder geweest. Op mijn zesendertigste (ja echt, op mijn 36e ) startte ik, naast mijn gezin en werk, met de deeltijdpabo. En daar leerde ik anders naar mezelf kijken. Ik ontdekte kwaliteiten en talenten die ik zelf nooit zo gezien had. Dat was mijn eerste grote stap in zelfbewustzijn. Daarna stond ik een tijdlang voor de klas.
Na een aantal jaar met plezier voor de klas te hebben gestaan, veranderde er iets. Ik kwam doodmoe en overprikkeld thuis. Ik kon niet genieten van mijn werk. Paste dit werk eigenlijk wel echt bij mij?! Of deed ik dit werk omdat het zo goed bij het hebben van een gezin paste? Het voelde in ieder geval als falen en ik werd er letterlijk ziek van. Toen besloot ik dat het anders moest. Rigoureus. Dus baan opgezegd. Maar hoe verder?

Een ding wist ik zeker. Ik wilde niet meer voor een baas werken. Ik wilde vrijheid. Lang verhaal kort. Ik startte mijn bedrijf ‘de Stijljuf’. Vanaf die tijd ben ik niet meer gestopt met lezen en leren. Ik heb ​ me verdiept in ondernemen, de positieve psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Zo kwam ik in aanraking met de methodiek waar ik inmiddels al jaren mee werk.
 Ondernemende Innovator
 Originele Ontwerper
 Vlotte Communicator
 Zonnige Adviseur
Ondertussen liet ik me ook coachen. Wat heeft me dat veel gebracht! De lessen, de hobbels, de overwinningen... ik had het niet willen missen. Want al die stappen hebben me gebracht waar ik nu sta. Maar uiteindelijk heeft de uitslag van mijn eigen test de meeste groei gegeven. Ik werk al jaren met deze persoonlijkheidstest en al mijn klanten staan versteld van de uitslag. Maar ik had die van mezelf nooit echt góed gelezen. Mijn vier hoogst scorende kwaliteiten zijn: Ondernemende Innovator, Originele Ontwerper, Vlotte Communicator & Zonnige Adviseur.

Plotsklaps vielen er een heleboel kwartjes! En wist ik wat me te doen stond. Ook voelde ik me ineens niet meer zo ver verwijderd van die stoere Sliedrechters. Ik was in het avontuur van ondernemen gestapt. Daar is moed een doorzettingskracht voor nodig. Maar mijn gevoelige kant ben ik nooit verloren. Juist daardoor voel ik mijn klanten precies aan.

Het is mij gelukt om zelfbewust te zijn. Ik weet wat mijn kwaliteiten zijn, maar ken ook mijn valkuilen. Ik geloof oprecht dat ik die talenten niet voor niets heb gekregen. We zijn hier niet alleen voor onszelf. We zijn er voor elkaar. Het maakt me gelukkig als ik anderen mag coachen.

Als het mij gelukt is om zelfbewust te worden en tot bloei te komen, dan kan dat ook voor jou. Als het mij gelukt is om een fijn bedrijf te bouwen, dan kan dat voor jou ook. Zo heel erg ingewikkeld is het eigenlijk niet. En ik help je er heel erg graag bij.
Liefs,
Corien

Reviews

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, non in laborum sint dolore non aute proident culpa sunt commodo cillum irure eiusmod pariatur aute mollit deserunt ea reprehenderit veniam eu esse esse cupidatat magna laboris quis sunt qui nulla do anim tempor, cillum cupidatat aute laboris magna cillum ad aliquip sit sit nulla ut labore exercitation commodo amet voluptate nostrud tempor ut nostrud incididunt tempor occaecat consectetur reprehenderit nostrud irure cillum ea ut ut in cillum reprehenderit duis, dolor id ex laboris non velit elit ullamco in in ut sed dolore proident mollit incididunt dolor amet non amet qui quis et sint velit do duis sunt sit nisi exercitation duis id cillum ex incididunt commodo sint reprehenderit veniam id. 
Double-click to edit button text.
Copyright 2023 Corien Struijk -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram