Je eigen bedrijf starten

Je droomt al heel lang van vrijheid. Van niet meer in loondienst werken en vastzitten aan een baas. Op zondagavond geen buikpijn meer en er tegenop zien hoe je het deze week allemaal weer moet regelen. Maar kan dat wel? Een eigen bedrijf en genoeg tijd hebben voor alles wat je ècht belangrijk vindt… En dan op een manier die helemaal bij jou past en waarin je tot bloei komt? Het gaat je niet om verschrikkelijk veel geld verdienen, maar om genoeg. Genoeg geld, genoeg tijd, genoeg energie. Je wilt graag delen van wat jij te bieden hebt. Je bent immers niet voor niets op deze wereld. Maar hoe doe je dat op jouw eigen authentieke manier?
Hoe zou het zijn als je iedere dag zelf de kinderen uit school kan halen? Of iedere week tijd hebt voor het vrijwilligerswerk dat zo na aan je hart ligt? Dat je zelf je werktijden en werkdagen kunt bepalen en bijvoorbeeld de schoolvakanties vrij bent. Of zomaar op dinsdagmiddag naar je moestuin kunt of de natuur in kan!
Hoe zou het zijn als je meer vrijheid in je werk ervaart? En ook voldoening? Want heel eerlijk, dat laatste mis je nu een beetje. De parttimebaan die je hebt naast je gezin of de administratie die je doet voor het bedrijf van je man is leuk, maar echt zingeving voel je momenteel niet. En dat knaagt aan je, want je voelt dat je zoveel meer in je mars hebt en van waarde kunt zijn in de maatschappij.

Het starten van een eigen bedrijf borrelt al een tijdje bij je. Je ziet om je heen steeds meer vrouwen voor zichzelf beginnen. Maar waar begin je? Moet jouw bedrijf aansluiten bij de studie die je gedaan hebt? Als je daar blij van wordt is dat helemaal prima. Maar het kan ook zomaar zijn dat je dat juist helemaal niet (meer) wilt. Jouw vraag is meer: 'Hoe kan ik mijn talenten en datgene waar ik energie van krijg vertalen naar een bedrijf?'

Om je een idee te geven. Mijn klanten hebben uiteenlopende bedrijven maar denk aan: Coaches (kinder- relatie- en financieel coach) diëtiste, medisch pedicure, interieurstyliste en eigenaresse van een vergaderlocatie of een B&B. Allemaal mogelijk, ook voor jou. Als je de drempel van 'spannend maar ik ga ervoor' overgaat. Want achter die drempel wacht vrijheid op je. Vrijheid om te werken vanuit je hart!

vOOr Wie?

In mijn Blooming Business traject krijg je in 4 maanden helder wie je in essentie bent, waar je heel goed in bent en hoe je dit vertaalt naar een eigen bedrijf. Je ontdekt waar je heel blij van wordt en wat je energie geeft en hoe je praktische stappen zet om je bedrijf daadwerkelijk te starten. Het traject bestaat uit 5 pijlers met zowel online als offline coaching.

Voor wie is dit traject?
- Als je vrouw bent, een HBO denkniveau hebt en je eigen bedrijf wilt starten in de dienstverlening
- Je wilt verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en wilt groeien als persoon
- Je een goed inkomen wilt verdienen met je eigen bedrijf en dit ook echt serieus neemt
- Je meer zingeving en voldoening uit je werk wilt halen
- Je wilt bijdragen aan de maatschappij
- Je bereid bent om stappen te zetten en actie te ondernemen
Ja, dit past bij mij!

Dit drOOM ik

Jouw verlangen
Jouw leven inrichten
Jouw inkomen
Jouw moodboard

Dit ben ik

Jouw persoonlijkheid
Jouw drijfveren
Jouw energiegevers
Jouw waarden

Dit kan ik

Jouw talenten
Jouw kwaliteiten
Jouw why

Dit dOe ik

Jouw klant
Jouw aanbod

Dit zeg ik

Zichtbaarheid
Social Media
Huisstijl Ideeën
Bedrijfsnaam

na dit traject

- Heb jij helder waar jij als persoon voor staat en hoe je dit vertaalt naar je eigen bedrijf
- Heb jij het concept/naam voor je eigen bedrijf helder
- Heb jij een duidelijke uitwerking van je aanbod en ideale klant
- Heb jij inzicht in hoe kleurrijk je bent en hoe je dit in je huisstijl kan laten zien
- Voel jij meer vertrouwen en empowerment in het (her)starten van je eigen bedrijf
- Ervaar je meer voldoening en rust in je leven
De investering voor dit traject:
1495 euro

Betaling in termijnen mogelijk
Ja! Dit wil ik!

Reviews

  • Eigenlijk kan ik er niet zo goed woorden aangeven wat Corien voor mij betekent heeft. Het is vooral een heel fijn gevoel. Het Start to Bloom traject heeft heel veel impact op mijn leven. Het begon met een noodkreet: Ik wil bloeien! Maar ik had geen idee waar ik moest beginnen. Corien heeft me laten zien wie ik ben, dat ik waardevol ben en iets te brengen heb. Wat is er veel veranderd! Ik heb zin in de toekomst, durf mezelf te laten zien. Ik heb zelfs plannen om voor mezelf te beginnen. Wie had dat een jaar geleden durven denken?
  • Een tijdje geleden belandde ik op het Insta-account van Corien. Bij het zien van de foto's en het lezen van haar posts werd ik helemaal blij. Wat een leuke vrouw! Toen ik op haar website las over de coaching, besloot ik daar voor te gaan. En wat was dat fijn. Door de coaching ontdekte ik waar mijn kracht ligt en wat mij in balans brengt. Het heeft mij enorm geholpen. Corien is een lieve, nuchtere, vrolijke en ook doortastende vrouw. Ze luistert, ziet veel mogelijkheden, denkt praktisch mee en heeft mij het laatste zetje gegeven om mijn eigen bedrijf te starten. Daar ben ik nog iedere dag heel blij mee.
  • Corien heeft de kracht om snel verbinding te maken met iemand en de inhoud af te stemmen op wie er tegenover haar zit. Dat vond ik heel waardevol. Zeker omdat ik zelf ook de opleiding tot coach doe. Het traject heeft me nieuwe inzichten gegeven. Helemaal de koppeling tussen persoonlijkheid en kleur. Geweldig om te zien dat ik me er zo enorm in herkende. Het heeft mij een positieve boost gegeven.
Copyright 2023 Corien Struijk -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram